Vikendice

Opcije sortiranja
  • Šifra
  • Cena
  • Datum
  • Kategorija
Grid
List

Vikendica , Marjanov brod (Fazanka), Zrenjanin

Marjanov brod (Fazanka)

2Picture(s)
50
Na prodaju vikendica, Marjanov brod - Fazanka. Objekat se sastoji od jedne sobe, kuhinje i šupe (nema kupatila). Od priključaka ima trofaznu struju, voda bunarska - hidrofor. Pripadajući plac 37 ari na kome se nalazi finograd i voćnjak (kruške, kajsije...
€15,000

Vikendica , Tiganjica, Zrenjanin

Tiganjica

1Bathroom(s)
2Picture(s)
100
Vikendica na Beogradskom putu - vikend naselje Tiganjica. Vikendica je građena u tri nivoa od kojih je prvi nivo garaža (građena kamenom). Drugi nivo: soba, kuhinja i kupatilo. Treći nivo je potkrovlje do kojeg se stiže zasebnim stepeništem i ima dve spavaće sobe. Pored stambenog objekta na placu od 9,54 ara nalazi se i šupa 17m2. Trofazna struja, laminat podovi, hidrofor.
€20,000

Vikendica , Šumica, Zrenjanin

Šumica

1Bathroom(s)
2Picture(s)
63
Vikendica u blizini motela "Šumica" (šira građevinska zona). na površini od 22a i 21m2 objekat od 63m2 + bušeni bunar, uknjiženo. Ograđeno ekonomsko dvorište sa pomoćnim objektima.
€9,500

Vikendica , Aradac, Zrenjanin

Aradac

1Bathroom(s)
2Picture(s)
70
Na prodaju vikendica do glavnog puta ka novom Sadu pre Tiskog mosta. Vikendica ima oko 70m2 stambenog prostora i pruža se na 6 ari placa. Struktura: hodnik, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba + dve terase. Trofazna struja, bunarska voda na hidropak, poljski wc, laminat podovi, ostava.
€20,000

Vikendica , Lukino Selo, Zrenjanin

Lukino selo

1Bathroom(s)
2Picture(s)
43
Vikendica - uknjižena kao porodicna stambena zgrada. U blizini Lukinog sela, 43 m2, zemljište uz zgradu objekat površine 4 a. 08 m2. Vlasništvo 1/1, instalacije završene, ima veliku dnevnu sobu i galeriju, posebno kupatilo i kuhinja.Prodaje se nameštena. Vikendica je u završnoj fazi opremanja. Dvorište se granici sa ribnjakom Ecka. Sa terase pogled na jezero, idealna za odmor.
€16,000

Vikendica , Tiganjica, Zrenjanin

Tiganjica

2Picture(s)
70
Vikendica na prodaju, vikend naselje Tiganjica (u blizini restorana "Trofej"). Objekat građen čvrstim materijalima u tri nivoa: Prvi nivo je podrum, drugi nivo - hodnik, kuhinja sa trpezarijom, hodnik, kupatilo i terasa. Treći nivo tj. potkrovlje su dve spavaće sobe i terasa. Na placu izidan roštilj, nus prostorija, voćnjak.
€22,000
    6 Pronađeni rezultatiPo strani