Galeb nekretnine

Galeb nekretnine Zrenjanin

Potražite novi dom na pravom mestu

Vikendice

Opcije sortiranja
  • Šifra
  • Cena
  • Datum
  • Kategorija
Grid
List

Vikendica , Marjanov brod (Fazanka), Zrenjanin

Marjanov brod (Fazanka)

2Picture(s)
50
Na prodaju vikendica, Marjanov brod - Fazanka. Objekat se sastoji od jedne sobe, kuhinje i šupe (nema kupatila). Od priključaka ima trofaznu struju, voda bunarska - hidrofor. Pripadajući plac 37 ari na kome se nalazi finograd i voćnjak (kruške, kajsije...
€15,000

Vikendica , Tiganjica, Zrenjanin

Tiganjica

1Bathroom(s)
2Picture(s)
100
Vikendica na Beogradskom putu - vikend naselje Tiganjica. Vikendica je građena u tri nivoa od kojih je prvi nivo garaža (građena kamenom). Drugi nivo: soba, kuhinja i kupatilo. Treći nivo je potkrovlje do kojeg se stiže zasebnim stepeništem i ima dve spavaće sobe. Pored stambenog objekta na placu od 9,54 ara nalazi se i šupa 17m2. Trofazna struja, laminat podovi, hidrofor.
€20,000

Vikendica , Aradac, Zrenjanin

Aradac

1Bathroom(s)
2Picture(s)
70
Na prodaju vikendica do glavnog puta ka novom Sadu pre Tiskog mosta. Vikendica ima oko 70m2 stambenog prostora i pruža se na 6 ari placa. Struktura: hodnik, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba + dve terase. Trofazna struja, bunarska voda na hidropak, poljski wc, laminat podovi, ostava.
€20,000

Vikendica , Lukino Selo, Zrenjanin

Lukino selo

1Bathroom(s)
2Picture(s)
43
Vikendica - uknjižena kao porodicna stambena zgrada. U blizini Lukinog sela, 43 m2, zemljište uz zgradu objekat površine 4 a. 08 m2. Vlasništvo 1/1, instalacije završene, ima veliku dnevnu sobu i galeriju, posebno kupatilo i kuhinja.Prodaje se nameštena. Vikendica je u završnoj fazi opremanja. Dvorište se granici sa ribnjakom Ecka. Sa terase pogled na jezero, idealna za odmor.
€16,000

Vikendica , Marjanov brod (Fazanka), Zrenjanin

Marjanov brod (Fazanka)

1Bathroom(s)
2Picture(s)
60
Na prodaju vikendica na Fazanskoj šumi / Marjanov brod. Vikendica ima 60m2 stambene površine tj. dve sobe trpezariju, kupatilo + letnja kuhinja. Ukupna površina placa 47,38 ari sa širinom od 10,30 metara.
€18,000

Vikendica , Bagljaš, Zrenjanin

Bagljaš

1Bathroom(s)
2Picture(s)
45
Prodaje se vikendica sa voćnjakom na Bagljašu (iza Aviva) . Vikendica je u dobrom stanju, sa nameštajem i izolovanim potkrovjem. Veličina je oko 45 m2, sa izgradjenim kupatilom, strujom, tekućim vodom (iz bunara, hidrofor je na raspolaganju. Veličina plaća je oko 17 ari, a postoje i nuzprostorije (garaža i štala za živinu).
€15,500

Vikendica , Elemir, Zrenjanin

Elemir

1Bathroom(s)
2Picture(s)
60
Vikendica sa potkrovljem ukupne površine 60m2+garaža od 20m2 i nus prostorije. Od prostorija dole ima zatvorenu terasu,dnevnu sobu ,kuhinju sa tpezarijom i kupatilo. A gore jednu veću sobu. Trofazna struja,svoj bunar kopan na 60m. Legalizovana je i uknjizena 1/1. Širina placa 10m ,dužina 330m Cena nije fiksna, moguć dogovor oko cene ili zamena za manju kuću u gradu.
€15,000
    7 Pronađeni rezultatiPo strani