AGENCIJA GALEB ZR

TC "Mala Varoš", Žitni trg
23000 Zrenjanin
Tel: 023/ 580-400
Mob: 064/ 137-37-43; 069/ 137-3743
oglasitenekretninu Registrovani pod
registracionim brojem 565
u registru posrednika
za prodaju ili zakup
nepokretnosti

Da li renovirati nekretninu pred prodaju

Kada se odlučite da prodate svoju nepokretnost (kuću, stan ili lokal) u startu Vam se nameće pitanje da li se više traže renovirani ili nesređeni stanovi – stanovi u izvornom stanju.Uvek su postojale dve grupe kupaca: Oni koji žele da uđu u čist i sveže okrečen prostor da bi izbegli dodatne materijalne troškove, kao i konstantne obaveze sa majstorima, drugi traže nekretninu koju će da urede po svom ukusu i željama.
Većina sredstava za kupovinu životnog prostora uglavnom se obezbeđuje iz kredita. U takvim slučajevima kupcima više odgovara da je stan već solidno sređen i da se budžet (koji je već opterećen samim kreditom) ne mora dodatno trošiti. Takođe kada se već ceo proces kupoprodaje završi veći deo kupaca želi da se što pre useli i započne život u svom novom domu. 
Ipak,i dalje su prisutni oni kupci koji razmišljaju drugačije. Oni nameravaju da životni prostor urede prema sopstvenom ukusu i potrebama
Na prvo mesto kupci uvek stavljaju kvalitet i funkcionalnost nekretnine. Sve ostalo se u nekom budućem periodu može srediti i prilagoditi volji novog vlasnika. Kod potpuno sređenih stanova često se javljaju dve različite reakcije kupaca. Prva je da je vlasnik pokušao da prikrije neke nedostatke dok je druga reakcija sasvim suprotna - pozitivna i budi kod kupaca veću zainteresovanost za kupovinu te nepokretnosti...
Zaklučak je da su mišljenja su podeljena, a Vaša je odluka da li ćete na koji ćete način startovati sa prodajom Vaše nepokretnosti. U svakom slučaju, dobro razmislite šta vam najviše odgovara.

Pretraga nekretnina

Raspon cena

Specijalno

Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
134 m2 - 45.000 €

Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
264 m2 - 39.000 €

Lokal , Centar - Zrenjanin (Žitni Trg), Zrenjanin
Ponuda na E-mail   •   Knjiga utisaka   •   O nama   •   Zaposleni   •    Kontakt