AGENCIJA GALEB ZR

TC "Mala Varoš", Žitni trg
23000 Zrenjanin
Tel: 023/ 580-400
Mob: 064/ 137-37-43; 069/ 137-3743
oglasitenekretninu Registrovani pod
registracionim brojem 565
u registru posrednika
za prodaju ili zakup
nepokretnosti

Nekoliko pitanja na koje će Vam naši agenti odgovoriti a mogu Vam biti od velike pomoći

Zašto prodavac prodaje nekretninu?
Naš agent Vam ne može uvek odgovoriti na takvo pitanje ali ako su slične informacije ipak dostupne svakako će Vam preneti. Postoji više razloga za prodaju (razvod, selidba…),i to vam može biti dobar indikator kako da se postavite i koliki vam je prostor za pregovore oko cene.

Koliko dugo je nekretnina bila na tržištu i da li se cena menjala – kojim tempom?
Nekretnina koja se prodaje dva mjeseca sa više uzastopnih smanjenja cene potpuno je različit slučaj od nekretnine koja se prodaje isti period, ali as istom cenom. Prvi prodavac je u većini slučajeva skloniji pregovaranju.

Kako se na tržištu kreću slične nekretnine – koje su im cene?
Uporedne cene svakako su dobar pokazatelj za utvrđivanje da li je cijena koju namjeravate platiti realna (tržišna) ili se možda može korigovati u vašu korist. Možda dodjete do zaključka da ste sa nekom cenom veoma dobro prošli.

Ima li nekih činjenica o delu grada gde je nekretnina koje bi bilo dobro znati?
U ove informacije najčešće spadaju one koje prodavci ne iznose rado – možda je nekretnina blizu deponije smeća, močvarno područje, ili su delovi naselja koji se nalaze u blizini nekretnine u fazi promene namene zemljišta, pa odmah pokraj vas može biti izgrađeno nešto što nikako ne biste hteli u blizini svog doma..

Koliki su prosečni mesečni troškovi za sličnu nekretninu na tom području?

Tu informaciju bez sumnje dobro je znati prije nego potpišete kupoprodajni ugovor. Zastareli, neefikasan sastav grejanja može znatno povisiti troškove života. Možda ste izračunali da ćete moći plaćati mesečne rate za kredit ali svakako treba obratiti pažnju i na režije koje pristižu svaki mesec…

Kupovina stana je važan događaj u životu, u prvom redu jer iziskuje velike financijske izdatke i zato je ne treba odraditi površno. Svaka informacija više koju možete dobiti može vam doneti uštedu kako pri kupovini tako i kasnije u životu kada budete živeli u toj nekretnini. Zato, ako koristite usluge naših agenata  za nekretnine, nemojte se ustručavati postavljati pitanja. Ovdje navedena pitanja su samo neka od mnogobrojnih koja mogu biti važna.

Pretraga nekretnina

Raspon cena

Specijalno

Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
264 m2 - 39.000 €

Lokal , Centar - Zrenjanin (Žitni Trg), Zrenjanin
Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
134 m2 - 45.000 €

Ponuda na E-mail   •   Knjiga utisaka   •   O nama   •   Zaposleni   •    Kontakt