AGENCIJA GALEB ZR

TC "Mala Varoš", Žitni trg
23000 Zrenjanin
Tel: 023/ 580-400
Mob: 064/ 137-37-43; 069/ 137-3743
oglasitenekretninu Registrovani pod
registracionim brojem 565
u registru posrednika
za prodaju ili zakup
nepokretnosti

Pet jednostavnih saveta za kupovinu nepokretnosti


Kupovina nekretnine može biti uzbudljivo, ali i prilično frustrirajuće iskustvo. Svako ko je prošao taj proces može posvedočiti o tome. Donosimo  Vam u kratkim crtama nekoliko osnovnih saveta koji mogu pomoći da iskustvo kupovine stana bude više pozitivno i uzbudljivo, a manje frustrirajuće i negativno.  Svakako je dobro pre upuštanja u kupovinu sesti, razmisliti i postaviti neke temelje koji će vas voditi kroz celu priču.

Odredite budžet za kupovinu nekretnine i držite ga se

Vrlo važno je da odredite svoj budžet na realnom temelju, odnosno da budete iskreni sami sa sobom po pitanju cene do koje možete ići.

Proverite svoje finansije

Kako biste odredili optimalan budžet, odnosno cenu stana do koje ste sposobni ići, angažujte bankarskog stručnjaka za finansije koji ima iskustva sa kreditima. Neka proveri stanje vaših finansija, postojeće kredite,kreditne kartice, dugove i prihode. Na taj način ćete dobiti pravi uvid u vaše mogućnosti, a i prodavcima ćete se učiniti kao zanimljiv i ozbiljan kupac.

Unajmite stručnjaka pre same upovine

Pre nego se odlučite na konačnu kupovinu, u obilazak stana povedite i stručnjaka za stanove, može to biti građevinac, majstor ili sl. Stručnjak će uočiti nedostatke koje vi lako možete prevdeti. Stručna pomoć u gledanju nekretnine koji ste naumili kupiti uštedeće Vam mnogo novca i živaca.

Istražite mogućnosti dobijanja boljih uslova  od države ili od firme u kojoj radite

U zavisnosti od Vašeg položaju u firmi, vašim prihodima, eventualnim pravima koja proizlaze iz raznih statusa (advokati, doktori i sl.), možete računati na brojne državne ili firmine podsticaje i potpore.. Svakako istražite sve mogućnosti, nemojte dopustiti da zbog neznanja i neinformiranosti propustite priliku da jednostavnije i jeftinije rešite stambeno pitanje.

Pronađite dobrog agenta za nekretnine

Cela procedura oko kupovine stana može biti zaista komplikovana i mnogo je stavki na kojima možete pogrešiti zbog svoje nedovoljne informiranosti. Dobar agent za nekretnine može vam skratiti mnoge puteve i poštedeti vas živciranja. Ukoliko nam ukažete poverenje, naš agent će raditi u Vašem najboljem interesu i iskoristiće svoje znanje i iskustvo da Vam pomogne u odabiru Vašeg novog doma ili poslovnog prostora.

Pretraga nekretnina

Raspon cena

Specijalno

Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
264 m2 - 39.000 €

Lokal , Centar - Zrenjanin (Žitni Trg), Zrenjanin
Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
134 m2 - 45.000 €

Ponuda na E-mail   •   Knjiga utisaka   •   O nama   •   Zaposleni   •    Kontakt